Over mij


Welkom op de website “Be Your OWN Guide”. Mijn naam is Bibi. In dit leven heb ik aardig wat worstelingen ervaren. Ik heb 20 jaar een eetstoornis gehad, ik heb last van depressies, ik heb de diagnose POF waardoor mijn kinderwens een uitdaging werd en ik ben hoog sensitief. “In het worstelen zit het leren”, zei een dierbare docent ooit tegen mij. En dat is ook echt zo, is mijn conclusie jaren later. Worstelen met dat wat op mijn pad komt, is zeker niet leuk, maar het levert heel veel kennis op, mijn eigen kennis. Een tweede les van dezelfde docent luidde “leren doe je altijd in relatie”. En daarom heb ik deze website nu. Ik wil graag mijn ervaringen delen zodat anderen het kunnen gebruiken als spiegel, als troost, als tegengas, als iets wat hen verder brengt. Veel leesplezier!

Xx Bibi